egészség alacsonyabb áron!Betegségek - Javallatok
Üzleti lehetőség
Törzsvásárlói kedvezményEgy egyedülálló marketing terv, melyre BÁRKI felépíthet egy üzletet!

 

A TIENS Marketingterv fő előnyei:

 

-          Nincsenek havonkénti kötelező vásárlások, vagyis ahhoz, hogy pénzt kereshessünk, nem kötelező havonta terméket vásárolni, mint hasonló MLM cégek esetében.

-          Ha egyszer elérsz valamilyen szintet, akkor többé nem fogod azt elveszíteni. Például, ha Ön valamely oknál fogva több hónapig nem tudsz dolgozni, a struktúrádban csökken az áruforgalom, de akkor sem veszted el az elért szintet, és a kapott jutalékszázalékok megfelelnek az elért szintnek.

-          A szintek sikeres eléréséhez nincsenek kötelező feltételek.

-          A nemzetközi statisztika szerint a Tiens értékesítők, ha komolyan dolgoznak, akkor 2-3 év alatt elérik a jogdíj szintjét.

 

Tanácsadói regisztráció és kártya igénylése itt!

 

További előnyök:

 

 • A munka nincs korhoz, végzettséghez vagy lakóhelyhez kötve!
 • Nem kell kezdőcsomagot vásárolnod ahhoz, hogy belekezdjél az üzletépítésbe!
 • A saját és csoport vásárlásaiból képződött halmozódó pontok sem havonta, sem évente nem törlődnek! A vezetői szintig nincs kötelező havi vásárlás a jutalékért!
 • Az elérhető jövedelemnek nincs felső határa, csak a Te szorgalmadon és kitartásodon múlik!
 • Kicsi az üzleti kockázat, mivel a belépés összege olyan jelentéktelen, hogy már minimális üzleti siker esetén is hamar megtérül.
 • Rugalmasság: nincs állandó munkarend, a saját életritmusodhoz alakíthatod, hogy mikor dolgozol.
 • Nincs főnök, nincs alkalmazott: Csakis saját magadnak tartozol "elszámolással".
 • Képzések, tanácsadások és támogatások: Folyamatosan rendelkezésedre áll a szponzori segítség, illetve az orvosi tanácsadás.
 • Biztonság: a jutalékos rendszer biztosítja Számodra a folyamatos jövedelmet akkor is, ha valamilyen oknál fogva egy ideig nem tudsz aktívan részt venni a munkában.
 • Nemzetközi üzletlehetőség: a TIENS világcég, ennek következtében akár hazádon kívül is folytathatod hálózatod bővítését.
 • Rendkívül ösztönző rendszer: utazások, rendkívüli kedvezményes vásárlási lehetőségek (luxusautó, jacht, repülő, nyaraló stb.), nyugdíjszerű járadék, részvénytulajdonossá válási lehetőség stb.

 

 

A TIENS 7 féle bevételi forrást biztosít mindenkinek, aki törzsvásárlói kártyával rendelkezik, és ajánlásaival új törzsvásárlókat ajánl a rendszerébe!

 

A TIENS üzletben néhány fontos tényezőt ki kell emelnünk.

 

1.      Exkluzív, egyedülálló termékek tárháza!

2.      A TIENS az ősi keleti (kínai és tibeti) medicina értékeivel ajándékozta meg az emberiséget, nem véletlenül kapott a cég 49 aranyérmet, többek között az ENSZ-től és a WHO-tól (Egészségügyi Világszervezetétől).

3.      Mivel a TIENS-nek több mint száz országban van képviselete, így a TIENS regisztrációs kártyával rendelkezők bármelyik képviseleten tudnak vásárolni, és építhetik a TIENS üzletet!

 

A marketing terv fő előnyei:

 

 1. Nincsenek havonkénti kötelező vásárlások, vagyis ahhoz, hogy pénzt kereshessünk, nem kötelező havonta terméket venni (*kivéve egyes vezetői szinteket --> lásd alább.).
 2. Göngyölített forgalom van, az elért szintek megmaradnak, független attól, hogy az ember továbbdolgozik, avagy sem, de ha folytatja, még feljebb jut.
 3. Ha egyszer valaki elért valamilyen szintet, akkor többé nem fogja azt elveszíteni.


 

A nemzetközi statisztika szerint a TIENS értékesítők, ha komolyan dolgoznak, akkor 2-3 év alatt elérik a jogdíj szintjét. 170 ország statisztikája szerint az értékesítők 2-3 éves munka után a TIENS Cégtől megkapják első ajándékukat az elvégzett munkájukért: az autóutalványt.

 

 

Marketing terv

 

Amennyiben elfogadod Segítőd (más néven szponzorod) meghívását a TIENS fogyasztói hálózatába, akkor 20%-os kedvezménnyel tudsz árut venni (nagykereskedelmi ár).

A belépés ~10 USD-ba (jelenleg csak 2.750 Ft-ba) kerül.

 

Azért dollárban számolunk, mert a TIENS üzlet egy nemzetközi üzlet, és minden országban egységes az ár. Magyarországon természetesen forintban fizetünk, a dollár-árfolyam átváltásával.

 

Ezért a tíz dollárért hozzájutsz egy igényes kivitelű gyűrűs-mappához, amelyben részletesebb információkat találsz a cégről, a termékekről és a marketing-tervről. Ezen kívül kapsz egy mágneskártyát, amelyen a Személyes és a Szponzorod TIENS nyilvántartási száma fog szerepelni.


Miután kitöltötted a Tanácsadói Szerződést, (csak a szerződés kitöltésével és aláírásával igényelhető a Törzsvásárlói kártya), és kifizetted az egyszeri belépési díjat, megkapod a mappát és a TIENS-számodat, ezáltal azonnal kedvezményesen, 20 %-os engedménnyel juthatsz hozzá a termékekhez.

Az adataidat elektronikus úton Kínába is megküldik, mert a TIENS nemzetközi, fő számítógépes központja Pekingben található.

 

 

vitalitaswebaruhaz
 

Ha a személyes vásárlásod eléri a 100 PV-t (~ 100 USD) és megszervezed a saját fogyasztói hálózatod, akkor a fogyasztói vásárlások után a cég 5%-os jutalékot fizet Neked!

 

De ha egyszer eléred a 300 PV (~300 USD) személyes vásárlási értéket, és üzlettársakat vonsz be az üzletedbe, akkor az üzlettársaid vásárlása után már nem 5%-ot, hanem 20%-ot kapsz. Ráadásul minden további saját vásárlásod után is 20% jutalékot írnak jóvá.

 

vitalitaswebaruhaz

 

Nagyon fontos! Ez a 300 PV nem havi vásárlás, hanem göngyölített, vagy egyszeri vásárlás, amelyet elég egyszer elérni a TIENS-ben! Még ha nem is akarsz pénzt keresni, a 300 PV személyes vásárlás után, a következő vásárlásaidból 20%-os térítést fogsz kapni.

 

Ezért érdemes a fogyasztói hálózatba belépni!

 

Ha a nyilvántartási számodon már 300 PV értékű vásárlás szerepel, akkor egy nagyszerű üzleti lehetőség nyílik meg előtted!

Egy olyan lehetőség, ahol a bevételeknek 7 fajtája létezik:

 

 1. Amikor belépsz a cégbe, hozzájutsz az első bevételhez - ez a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár közötti árrés (20%).
 2. Ebbe az üzletbe tetszőleges mennyiségű munkatársat hívhatsz meg, de vegyünk egy konkrét példát, amikor is 4 munkatársat hívsz meg. Ekkor hozzájutsz a másik bevételi forráshoz is - a közvetlen jutalékhoz (amely 5%-tól 43%-ig terjed, és a közvetlenül beléptetett munkatárs vásárlásai után kapod).
 3. A harmadik bevételi forrás a közvetett jutalék. Ezt akkor kapod, amikor az általad beléptetett 4 munkatárs lemásolja a módszeredet, és például újabb 4 munkatársat von be a hálózatba. Ezt a bevételi forrást közvetett hálózati jutaléknak hívjuk (4%-tól 38%-ig terjed, és a Te struktúrádnak értékesítési összforgalmából számítják ki).
 4. A negyedik bevételi forrás - a vezetői jutalék! Ezt akkor kapod meg, ha vezetőket sikerül felnevelned, olyanokat, mint Te magad (1%-ot fizetnek ezért a forgalomból). Ezekből a bevételi forrásokból már hatalmas összegekhez juthatsz, de ezeken kívül további 3 bevételi forrást ajánl fel a cég.
 5. Ajándékok! Ebben az üzletben a sikeres munkát nagyon értékes ajándékokkal honorálják! A tény az, hogy a TIENS cég már 670.000 exkluzív utazással, 1516 autóval, 300 jachttal, 200 magánrepülőgéppel, 77 luxus villával (házprojektekkel) ajándékozta meg a sikeres hálózatépítőket.
 6. Prémiumok és Tiszteletreméltó címek! Az értékesítőknek a sikeres munkájukért Tiszteletreméltó címeket ítélnek meg, illetve negyedéves prémiumokat fizetnek. (Ezeket más néven jogdíjnak is szoktuk hívni!)
  EZ MÁR AZ IGAZI PASSZÍV JÖVEDELEM, ami örökölhető.
 7. A hetedik bevételi forrás az üzletben - a részvények! Azok az értékesítők, akik egy megadott szintet elérnek, jogot szereznek arra, hogy a cég társtulajdonosaivá válhassanak, és TIENS részvényeket vásárolhatnak.

 

 

vitalitaswebaruhaz

 

A marketing tervnek tehát kétség kívül megvannak a következő nemzetközileg is egyedülálló előnyei:

 

 • A nemzetközi statisztika szerint a TIENS-nél a jogdíjat átlagban 2-3 év alatt érik el.
 • A TIENS-nél nagyon könnyű nemzetközi értékesítővé válni!
 • A munkatársak előrelépését ösztönző, és nem kényszerítő eszközökkel támogatja.
 • Nincs azonnali kötelező vásárlás, sem havonkénti. Nem lehet emiatt szinteket sem veszíteni.

 

 

AMINT DÖNTÖTTÉL, AZ ALÁBBI ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL ELINDÍTHATOD REGISZTRÁCIÓDAT:

 

Tanácsadói szerződés igénylése!

 

vitalitaswebaruhaz

 

 
vitalitaswebaruhaz

 www.vitalitaswebaruhaz.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!